logo
logo

Στοιχεία Επικοινωνίας

Awesome Image Awesome Image

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 7 Οκτωβρίου 2024

Η AIDA στην 88η ΔΕΘ για την εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Writen by aida

comments 0

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η AIDA συνεργάστηκε με την εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης – ΔΕΘ, με τιμώμενη χώρα την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας.

Το κεντρικό μήνυμα της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ στη φετινή ΔΕΘ ήταν «ΕΔΩ Στην Πράξη». Στο επιβλητικό περίπτερο της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, η AIDA παρείχε παραγωγή Branding, οπτικοακουστική υποστήριξη και υπηρεσίες γραφείου τύπου, προβάλλοντας τις καινοτόμες δράσεις της εταιρείας.

Συγκεκριμένα η AIDA ανέλαβε τη παραγωγή branding,που αφορούσε την παρουσία της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ως ένας από τους κύριους χορηγούς της 88η ΔΕΘ. Καθώς και την παροχή οπτικοακουστικού υλικού αλλά και υπηρεσίες γραφείου τύπου για τα social talks που διοργανώθηκαν στο περίπτερο της εταιρείας και ανέδειξαν το κοινωνικό έργο της. Ανάμεσα τους ήταν η συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, δημιουργώντας μία νέα ψηφιακή πλατφόρμα για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου, η υπογραφή συμφωνίας  μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης, με στόχο την υποστήριξη της τρίτης ηλικίας, αλλά και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος αναγεννητικής γεωργίας «Νέα Γη: Από τον καπνό στη στέβια», σε συνεργασία με τη Stevia Hellas και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Η ομάδα της AIDA συνέβαλε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην υλοποίηση της ιδέας της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, κερδίζοντας για μία ακόμα φορά τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μία ακόμα συνεργασία που μας γεμίζει περηφάνια!

Tags :