logo
logo

Στοιχεία Επικοινωνίας

Awesome Image Awesome Image

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 12 Σεπτεμβρίου 2024

  Η κ. Αϊντα Νίκα ως ομιλήτρια στην 88η Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)  2024

Writen by aida

comments 0

Κατά τη διάρκεια της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η κ. Αϊντα Νίκα, Managing Director της AIDA, συμμετείχε στην εκδήλωση “Γυναίκες στην Οικονομία; Φυσικά”, που πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου στην κεντρική σκηνή του Γερμανικού περιπτέρου 13.

Η εκδήλωση ανέδειξε τον αυξανόμενο ρόλο των γυναικών στο οικονομικό και επιχειρηματικό τοπίο.

Η κ. Νίκα μοιράστηκε τη σκηνή με διακεκριμένες προσωπικότητες, όπως η κ. Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Lidl Hellas, η κ. Ana Vega, Managing Director της Bayer Hellas, η σκηνοθέτιδα κ. Sonia Liza Kenterman και η καθηγήτρια κ. Susanne Sophia Spilioti. Οι ομιλητές εστίασαν στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε ηγετικές θέσεις, επισημαίνοντας τις προοπτικές ενδυνάμωσης τους σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Πρεσβεία της Γερμανίας και τον οργανισμό German Trade and Invest, εστιάζοντας στην ανάγκη για μεγαλύτερη ποικιλομορφία και ισότητα των φύλων στην επιχειρηματικότητα και τη διακυβέρνηση. Στο πάνελ υπογραμμίστηκε η αυξανόμενη επιρροή των γυναικών τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, ιδιαίτερα σε ένα περιβάλλον που επηρεάζεται από την παγκοσμιοποίηση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

H Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας  είναι η τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ του 2024, με την παρουσία της να περιλαμβάνει πάνω από 6.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου, όπου παρουσιάστηκαν τεχνολογίες και προϊόντα “Made in Germany”. Μέσω αυτής της συμμετοχής, προωθήθηκε η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα, ενισχύοντας παράλληλα τις πολιτικές, οικονομικές και πολιτιστικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.

Tags :